Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cantada d’havaneres benèfica a plaça Nova

Escrit per el 13 de Setembre de 2019

  • Els grups L’Empordanet i Arjau actuaran aquesta nit a les 21:30h des de plaça Nova per recaptar fons per Oncolliga Palafrugell

Un any més, amb la finalització de l’estiu arriba la cantada d’havaneres benèfica que organitza la delegació d’Oncolliga Girona a Palafrugell. Avui a les 21:30h els grups L’Empordanet i Arjau oferiran un repertori d’havaneres per recaptar fons per l’entitat catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer.

Teresa Oller, representat de la delegació d’Oncolliga a Palafrugell ha passat pels micròfons de Ràdio Palafrugell. Malgrat que per motius d’agenda han hagut d’endarrerir uns dies l’esdeveniment, Oller s’ha mostrat satisfeta de poder organitzar aquesta cantada un any més.

D’altra banda, per tal que la gent pugui aportar el seu granet de sorra, des de la Fundació es fa una rifa i, també hi ha la col·laboració d’alguns bars de plaça Nova.

Paral·lelament, Teresa Oller també ha fet balanç de la botifarrada solidària que van organitzar a final de mes. En aquest sentit, ha valorat com a positiva l’activitat que va recaptar pels volts de 3.000 euros.

Així doncs, avui divendres a les 21:30h des de plaça Nova teniu l’oportunitat de col·laborar amb la Fundació Oncolliga amb la cantada d’havaneres benèfica amb L’Empordanet i Arjau.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).