Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cantada d’Arjau i Neus Mar al TMP

Escrit per a 26 de novembre de 2022

  • Havaneres solidàries a favor de la Fundació Oncolliga.

Jornada emotiva i d’alta qualitat aquest diumenge a les 18 hores al Teatre Municipal de Palafrugell. I a més, per una molt bona causa. El concert és a favor de la Fundació Oncolliga Girona – Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer. S’hi uneixen els tres integrants d’Arjau a més de la veu camaleònica de la Neus Mar.

Arjau

El grup Arjau són en Jordi Grau (baríton-baix), en Jordi Rubau (guitarra i tenor) i en Josep Maria Batlle (segona veu).

El grup Arjau va ser fundat el 1997 a Palafrugell. Defensa l’estil clàssic d’interpretar l’havanera: tres veus i una guitarra. Tenen un repertori tradicional, però sense oblidar les creacions noves, que van incorporant en el repertori. L’any passat van publicar el seu cinquè disc d’estudi ADN Arjau. Darrerament, han col·laborat amb el disc Viatge en espiral del cantant de trap en català Lildami amb l’havanera Ramiro, amb molta repercussió mediàtica.

Jordi Grau i la cantada solidària
Jordi Grau parla del repertori
Jordi Grau amb la Neus Mar

Neus Mar

La Neus Mar, a la veu, actuarà amb la companyia de l’Emilio Sánchez a la guitarra.

L’havanera i el cant de taverna han anat evolucionant i en aquest procés ha esdevingut la proposta que ens ofereix la cantant i compositora palafrugellenca Neus Mar, una de les poques veus femenines solistes d’aquest gènere. Neus Mar ens ofereix una manera d’interpretar, de connectar amb el públic, d’entendre i de sentir l’havanera que fuig dels estereotips tradicionals. Ofereix un repertori  amb temes propis, cançó mediterrània i gèneres habituals del cant de taverna.

Neus Mar i la cantada solidària
Neus Mar i el repertori

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *