Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


‘Cançons de la nostra terra’ al Centre Fraternal de Palafrugell

Escrit per a 5 de Març de 2022

  • L’espectacle homenatja la música dels Països Catalans.
  • És una col·laboració de La Principal de la Bisbal i Esther Buqueras.

Aquest dissabte La Principal de la Bisbal i la soprano Esther Buqueras interpretaran Cançons de la nostra terra. Serà al Centre Fraternal a les 18 hores. La cantant reusenca, Esther Buqueras, explica que l’espectacle és un homenatge a la música dels Països Catalans, amb peces d’autors com Ricard Viladesau, Lluís Llach, Ortega Monasterio o Càstor Pérez, entre d’altres.

A més, també es podran escoltar cançons de diferents gèneres musicals, tal com explica Biel Castelló de La Principal de la Bisbal.

Cançons de la nostra terra va estrenar-se l’octubre de l’any 2020 i des de llavors, ha fet ruta per diferents poblacions. Buqueras detalla que es tracta de la segona part de Cançons de mar i muntanya, amb una ampliació de temes musicals de parla catalana. El primer espectacle va rebre una bona acollida a Palafrugell, el mes d’abril passat.

El repertori és una barreja del so de la cobla amb la unió del piano, la percussió i la veu de la soprano. Aquesta combinació permet oferir una nova versió de la música ja coneguda.

Per acabar, recordar que les entrades es poden comprar a les oficines del Centre Fraternal i una hora abans a la taquilla. El preu és de 12 euros i pels socis, 10. Per a més informació, es pot enviar un correu electrònic a info@centrefraternal.cat o trucant al telèfon 972 30 00 03.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *