Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Organitzen una sessió sobre paternitat i criança corresponsable a Can Genís

Escrit per el 21 de Febrer de 2024

  • La sessió serà el dijous a les sis de la tarda a Can Genís.
  • Hi haurà un servei de canguratge.

Organitzen una sessió sobre paternitat i criança corresponsable a Can Genís. Va dirigida als homes i pares d’infants menors de 12 anys. L’impartirà Roger Solernou de l’associació EntreHomes, el dijous, 22 de febrer a les 18 hores. Solernou destaca que hi ha uns patrons socials que cal trencar i que formen part de la construcció del gènere.

El paper del pare s’ha de transformar per allunyar-se dels rols imposats. Solernou destaca la necessitat de formar part de les cures diàries dels fills o filles, escoltar-los i ser presents. Crearan un espai íntim de dues hores i mitja per parlar obertament. Els assistents podran compartir el seu punt de vista sobre la criança, dubtes i inquietuds.

Tot i els avenços dels últims anys, encara hi ha recorregut per fer per a l’hora de trencar els rols de gènere. Tradicionalment, els homes s’han centrat en la productivitat, la feina i en assolir objectius.

I “la societat patriarcal ha delegat la cura a les dones i no ho ha valorat”.

Afegeix que també falta un treball psicològic cap a un mateix i saber-se escoltar. I que això perjudica l’entorn.

La sessió serà a la sala d’actes de Can Genís amb un servei de canguratge. Per assistir-hi i sol·licitar el servei, cal enviar un missatge de WhatsApp al 658 31 47 52.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).