Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Can Genís obre les inscripcions pels cursos entre gener i març

Escrit per el 17 de Desembre de 2023

  • Programen cursos de modelatge de ceràmica, de pintura, maquillatge artístic pel Carnaval, disseny gràfic i monitor/a o premonitor/a. També, dues sortides a Masella per esquiar.

Can Genís obre les inscripcions dels cursos entre gener i març. Programen tallers de modelatge de ceràmica, de pintura, maquillatge artístic pel Carnaval, disseny gràfic i monitor/a o premonitor/a. També, organitzaran dues esquiades a l’estació d’esquí de Masella. Cal inscriure’s a través del web cangenis.cat.

Torna el curs de modelatge de ceràmica. Serà cada tarda de dilluns i dimecres de 16 a 18 hores, entre els mesos de gener i març. El preu d’inscripció és de 25 euros mensuals pels joves fins als 29 anys. A partir dels 29 anys, el preu és de 35 euros cada mes.

També, faran un curs de dibuix i introducció a la pintura. Hi haurà sessions pels infants entre 8 i 13 anys amb un preu de 25 euros mensuals, els dimarts o dimecres de 17.15 a 18.45 hores. Pels joves entre 14 i 29 anys, serà els dimarts de 19 a 20.30 hores amb un preu de 15 euros mensuals. Els majors de 29 anys el podran fer els dimecres de 19 a 21 hores, amb una inscripció de 28 euros mensuals.

Els interessats en el disseny gràfic tindran dues sessions sobre el programa en línia Canva. Ensenyaran com dissenyar cartells, fulletons o postals. Serà els divendres, 9 i 16 de febrer de 17 a 18.30 hores. El curs és gratuït.

Els interessats en el maquillatge artístic de Carnaval tindran un curs de cinc sessions. Aprendran els elements i factors importants per fer el maquillatge per una colla. Serà els divendres, 12, 19 i 26 de gener i 2 i 9 de febrer de 18 a 20 hores. El preu dels joves fins a 29 anys és de 25 euros i pels majors de 29, de 35.

A més, per Setmana Santa tornen els cursos de monitor o premonitor d’activitats de lleure. El curs serà intensiu i cal reservar trucant a Can Genís o mitjançant un formulari en línia.

Per altra banda, els dies 20 de gener i 17 de febrer faran dues excursions per anar a esquiar a la Masella. El punt de sortida serà l’aparcament de l’institut Baix Empordà a les 6 hores i arribaran cap a les 20.30 hores. El preu dels joves entre 14 i 25 anys és de 55 euros i pels majors de 25, de 65. Inclou l’autobús, el forfet i l’assegurança. El material es pot llogar a Intersport amb un preu de 32 euros.

Etiquetes

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).Segueix llegint