Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Campanya per evitar que s’abandonin trastos vells al carrer

Escrit per el 21 de Març de 2023

  • Deixar trastos al carrer o al costat dels contenidors pot suposar una multa de fins a 400 euros

L’Ajuntament de Palafrugell ha iniciat una campanya amb l’objectiu de fomentar que no es deixin trastos vells al carrer. Per aquest motiu, aquesta setmana s’ha engegat una campanya informativa que fa incís sobre la possibilitat de portar els trastos a la Deixalleria o bé es pot concertar un horari de recollida mitjançant, de forma fàcil i ràpida, fent la sol·licitud a través de l’APP de residus. Només cal cercar “Palafrugell al mòbil” en l’espai de descàrregues d’aplicacions del vostre dispositiu mòbil.
 
Al mateix temps, també s’informa als usuaris que qualsevol acció d’abandonament de trastos a la via pública, o situats al costat dels contenidors, pot provocar una sanció econòmica que es pot enfilar fins als 400 €.
 
Per a la campanya comunicativa s’han utilitzat els tòtems que es troben instal·lats al carrer, al costat de determinats grups de contenidors, on amb adhesius es poden llegir els missatges informatius. També s’han confeccionat uns fulletons explicant el funcionament de l’APP i els seus avantatges i finalment, l’edició d’uns adhesius fluorescents verds que es col·locaran sobre els trastos de la via pública, per advertir que no s’hi poden deixar i de la seva possible sanció.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).