Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Campanya de reconeixement a les empreses socialment responsables

Escrit per el 11 de Febrer de 2021

  • El Consell Comarcal i els ajuntaments organitzen l’acte per posar en valor tota la feina d’adaptació a la pandèmia de les empreses del nostre territori.
  • Les distincions les proposarà una comissió tècnica formada pel Consell i diferents ajuntaments de diversos municipis del Baix Empordà.

Des de Ràdio Palafrugell contactem amb Carme Ramírez, la responsable del SOMI de Palafrugell, per conèixer els detalls de la campanya que reconeix a les empreses socialment responsables del Baix Empordà.

En primer lloc, la Carme Ramírez ens recorda que la campanya ja es va iniciar l’any passat amb la firma del manifest que formalitzava l’adhesió al Pla estratègic del CCBE. Un pla que treballa per fomentar la millora de l’ocupació al Baix Empordà.

Amb l’adhesió del municipi al Pla estratègic del CCBE, es va fer una crida a la col·laboració de tots els agents socials i econòmics del municipi per tal de millorar l’ocupabilitat i benestar de la població.

Foment de l’ocupació de qualitat

Arreu de la signatura del manifest, van sorgir diverses línies d’actuació per tal de millorar l’ocupació. Una d’elles, ha estat el reconeixement a les empreses socialment responsables durant a la pandèmia.

El projecte d’àmbit comarcal treballa a través de l’adhesió de cada ajuntament. Els quals es comprometen a treballar de forma responsable en millorar l’ocupació, i en conseqüència, influenciar en el benestar social de la població.

La campanya de reconeixement a les empreses socialment responsables, inclou haver fomentat una ocupació de qualitat a la societat. Si sou empresa i voleu rebre el reconeixement, podeu enviar la vostra petició a través del web de l’IPEP.

Convé ressaltar que es valoren diferents criteris, com la sensibilització, la cooperació, la transparència, la solidaritat, l’innovació i la co-responsabilització.

Un altre punt important és que les empreses que presentin la seva sol·licitud, poden fer-ho amb una breu petició escrita i el termini de presentació és el 15 de febrer.

“Hi han empreses que han viscut experiències dignes de reconèixer”

En previsió per al 3 de març de 2021, se celebrarà un acte de reconeixement amb els diferents alcaldes dels consistoris adherits al projecte. Per tal d’entregar els diplomes a les empreses reconegudes com socialment responsables.

Subvencions a les empreses

D’altra banda, la Carme aprofita la nostra sintonia per informar sobre les subvencions destinades a fomentar l’ocupabilitat de les persones aturades de més de quaranta-cinc anys.

Per últim, recordar que a través de les xarxes socials de l’IPEP es fa difusió les noves oportunitats laborals al municipi i voltants. Unes ofertes que, tal com ens informa la Carme, han anat en augment en els últims dies.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).