Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Cantada d’Havaneres de Calella torna per la porta gran

Escrit per el 5 de Juliol de 2021

  • Tradició i sentiment tornen a l’escenari del Port Bo en la 54a Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell.
  • Tot i la gran afluència de gent, no es va haver de tancar l’accés al centre de Calella.

Calella de Palafrugell es va tornar a convertir en l’escenari ideal per donar el tret de sortida a la temporada d’estiu a la Costa Brava. En aquest sentit, la Canta d’Havaneres va tornar per la porta gran. Des de Ràdio Palafrugell us vam oferir un programa previ i també la retransmissió d’aquesta Cantada tan especial, després que s’hagués de suspendre per la COVID.

Enguany, sobre l’escenari de la platja del Port Bo, hi van actuar els grups Peix Fregit, Els Cremats, Ultramar i el Port-Bo acompanyat de la Cobla Els Montgrins. En aquest sentit, per primera vegada una cobla s’enfilava a l’escenari de la Cantada oferint un pas més en la innovació i creativitat d’aquest esdeveniment.

Des de Ràdio Palafrugell abans de la Cantada, vam oferir una prèvia de més d’una hora i mitja en la que vam conversar amb tots els grups participants, així com amb diverses personalitats del món polític, cultural i de la televisió. Així, també vam conversar amb l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, amb la cap d’àrea de l’IPEP, Sílvia Beleña o amb Dolors Bassa, entre d’altres. El programa va ser conduit per Rafel Corbí, acompanyat per Nerea Cabello, Ferran Castelló i Clara Bonfill des de Calella de Palafrugell i des del estudis de l’emissora amb Vicenç Rodríguez.

No es va haver de tancar l’accés a Calella de Palafrugell

D’altra banda, pel que fa a l’organització, malgrat que la Policia Local de Palafrugell estava preparada per si havia de tancar l’accés al centre de Calella de Palafrugell, finalment això no va passar. En aquest sentit, un dron va sobrevolar Calella durant la tarda-nit. Un aparell, que va deixar imatges espectaculars de la jornada. Durant tot el dia per Calella es calcula que van arribar a passar unes 12 mil persones.

Finalment, adjuntem a continuació els tres podcasts que inclouen el programa complet de la 54a Cantada d’Havaneres per Ràdio Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).