Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Caldrà identificar les bosses de bolquers o compreses

Escrit per el 31 de Maig de 2021

  • És la nova mesura de l’àrea de Qualitat Urbana davant dels canvis que s’estan fent en la recollida porta a porta.
  • Es podran dipositar fora del domicili tots els dies, excepte dijous i dissabte que no s’ofereix el servei.

A partir d’ara caldrà identificar les bosses de bolquers, compreses o excrements d’animals domèstics. Aquesta és la nova mesura que ha posat en marxa l’àrea de Qualitat Urbana de l’Ajuntament de Palafrugell. L’objectiu es evitar malentesos en la recollida, ja que algunes bosses no es recollien pensant que eren residus mal separats o que no tocaven aquell dia.

La recollida de RESTA es fa els dimarts, però aquelles persones que han de llençar residus com bolquers, compreses o excrements d’animals domèstics, i no puguin esperar als dimarts, ho poden fer cada dia, en bosses a part, excepte dijous i dissabte que no hi ha cap tipus de recollida. A partir d’ara aquestes bosses extra fora del dia de recollida de RESTA (dimarts) hauran d’anar identificades amb una etiqueta o paper enganxat que digui “BOLQUERS”. Cal recordar que tota la resta de fraccions s’han de treure en una bossa dins el cubell corresponent.

Les etiquetes es poden fer a casa o es poden recollir a l’àrea de Qualitat Urbana (avda. Josep Pla, 9), de dilluns a divendres, en horari de 9 a 13 hores. Podeu trobar tota la informació sobre la recollida porta a porta i una plantilla per les etiquetes aquí.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).