Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Busquen voluntàries per implicar-se en les Festes de Primavera

Escrit per a 21 de Setembre de 2021

  • Les persones interessades faran tasques durant el Carroussel i les Festes de Primavera.
  • L’organització ja ha començat a treballar en la 60a edició en la que esperen recuperar el Carroussel Costa Brava després de dos anys d’absència.

Marc Casanovas, membre de l’associació Els Trompats, explica que des de l’organització busquen persones voluntàries per implicar-se en les Festes de Primavera. La campanya va començar unes setmanes enrere i ja han aconseguit sumar-hi gent de cara a la 60 edició de les Festes.

L’objectiu principal és el de crear un grup de persones voluntàries, amb ganes i passió per les Festes de Primavera. Marc Casanovas explica que aquesta campanya s’ha iniciat coincidint amb el fet que ja estan treballant en l’edició del 2022.

Casanovas apunta que no hi ha cap requisit per apuntar-s’hi, més enllà de tenir les ganes per ajudar. L’experiència de l’any passat els va fer veure que necessitaven més mans.

Així, detalla que les tasques que se’ls assignaran estaran relacionades amb per ajudar en totes les activitats que s’inclouran en el programa d’enguany. 

Per tot això, les persones interessades no poden estar implicades també en el món de les carrosses o de les comparses. Des que fa unes setmanes que va iniciar-se la campanya ja han aconseguit sumar-hi força jovent. La crida, però, com recorda Casanovas està oberta a totes les edats.

La previsió és tornar a fer el Carroussel

Actualment les Festes de Primavera de Palafrugell ja són un Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional. Marc Casanovas avança que des de l’organització treballen amb la idea que el Carroussel Costa Brava es pugui tornar a fer.

En aquesta línia, apunta que Palafrugell compta amb l’avantatge de veure com s’organitzaran i com aniran les grans rues de Carnaval de la comarca. Per últim, per passar a ser voluntari o voluntària només cal omplir el formulari que trobareu en aquest enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *