Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Bravaway, una plataforma per impulsar el comerç local

Escrit per a 6 de Juliol de 2020

  • La revista El Nou Empordà, amb seu a Palafrugell, impulsa aquest marketplace per donar més visibilitat al petit comerç.

La crisi de la COVID-19, durant el confinament més dur, va provocar que tots els establiments no essencials estiguessin tancats durant setmanes. Un dels sectors que també es van veure afectats van ser les publicacions en paper. En aquest sentit, la revista El Nou Empordà ha decidit crear Bravaway, una plataforma per impulsar el comerç local.

El darrer número de la revista El Nou Empordà es va publicar el mes de març, just abans del confinament. Des d’aleshores, i fins aquest el proper mes d’agost la revista no tornarà a sortir al carrer. Eva Vidal, directora de El Nou recorda que les publicacions en paper no van poder sortir fins a la Fase 3. Davant de la situació complicada del comerços han decidit esperar fins a l’agost per tornar-la a publicar. A més, fins a final d’any ho faran cada dos mesos.

Davant d’aquesta situació i la incertesa del que pot passar en el futur, Vidal explica que van pensar en impulsar aquesta nova plataforma anomenada Bravaway. Un marketplace per donar visibilitat al petit comerç.

Malgrat que la venda en línia pugui fer perdre el principal valor afegit del comerç de proximitat, Internet dona unes possibilitats que no s’han de deixar de banda. Eva Vidal apunta a que és una bona oportunitat, més encara davant la possibilitat d’un nou confinament.

Descompte pels associats d’Oohxigen

A principis de juny presentaven aquesta iniciativa a través de l’Instagram d’Oohxigen, l’associació de comerç i negoci de Palafrugell. En aquestes primeres setmanes s’han dedicat a donar a conèixer la plataforma. Eva Vidal destaca que la resposta està sent positiva.

En aquesta línia, s’ha mostrat optimista que en els propers mesos tingui bona acollida. El fet més destacable és que Bravaway dona la possibilitat de tenir visibilitat a Internet sense la necessita de crear una pàgina web pròpia. D’altra banda, Vidal remarca que els associats a Oohxigen tindran un descompte.

Els negocis o comerços interessats poden trobar més informació a la seva pàgina web. Bravaway és un espai per impulsar el petit comerç local de Palafrugell, però que no descarta donar el salt a d’altres municipis. El marketplace està a punt de donar el tret de sortida.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *