Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Bon temps aquest cap de setmana per aprofitar les costes i boscos del nostre municipi

Escrit per a 30 d'Octubre de 2020

  • Es preveuen bones temperatures durant tot el cap de setmana.
  • Com és propi de la tardor, els contrastos entre matinada i hores de sol són notables quant a humitat i temperatures.
  • Recordar les noves mesures de confinament perimetral i municipal durant tot el cap de setmana.

Des de Ràdio Palafrugell establim contacte amb Josep Pascual de l’Observatori de l’Estartit. Un cop més Pascual ens fa una valoració del temps que hem viscut durant aquesta setmana, i comparteix amb la nostra sintonia la previsió meteorològica per aquest cap de setmana.

En primer lloc, Josep Pascual ens avança que aquest cap de setmana no marxarà el bon temps. Durant la setmana s’ha anat estabilitzant el temps amb l’anticicló. Tot i les hores de sol presents fins a mitja tarda, les matinades han comportat humitat i temperatures més baixes. Aquests contrastos han mantingut el temps tranquil: sense pluges ni baixades dràstiques de les temperatures.

Per altra banda, amb la tardor al sol ja no li dóna temps d’escalfar les temperatures i fer pujar el termòmetre. Les hores de sol no passen de les 9-10 h, i de moment, estem vivint el temps propi de tardor. Les baixades dràstiques temperatures es preveuen de cara a mitjans de febrer.

Josep Pascual ens convida a passar el cap de setmana a l’aire lliure, a condició que sigui dintre la nostra població a causa de les noves mesures de confinament perimetral i municipal. Això si, cal aprofitar des de mig matí perquè a primera hora encara hi ha rosada i humitat.

Des de Ràdio Palafrugell us informarem el dilluns vinent sobre la previsió meteorològica per a la primera setmana de novembre.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *