Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tatjana Frigar presenta la Bilogia PARÍS: “Sin querer, ¡me enamoré!” i “Sin querer, ¡despegué!”

Escrit per el 14 de Setembre de 2021

  • L’autora palafrugellenca torna als micròfons de Ràdio Palafrugell per presentar les sevs dues darreres publicacions de la Bilogia PARÍS: “Sin querer, ¡me enamoré!” i “Sin querer, ¡despegué!”.
  • Els tres llibres de l’escriptora es troben disponible en format físic i digital.

Anteriorment, els estudis de Ràdio Palafrugell van acollir la visita de Tatjana Frigar per presentar la seva primera publicació “Café con leche y extra de azúcar”. Ara, l’autora palafrugellenca torna als micròfons de Ràdio Palafrugell per presentar les seves dues darreres publicacions de la Bilogia PARÍS: “Sin querer, ¡me enamoré!” i “Sin querer, ¡despegué!”.

Biologia PARÍS Tatjana Frigar
Els dos volums de la biologia PARÍS (Ràdio Palafrugell)

Abans de presentar les dues noves publicacions, preguntem a l’autora palafrugellenca sobre el funcionament de la seva primera obra “Café con leche y extra de azúcar”. A continuació, comparteix que la bona rebuda de la seva primera publicació va ser el que la va animar a escriure un segon llibre.

La bilogia PARÍS que presenta la Tatjana, està constituïda per dos volums: “Sin querer, ¡me enamoré!” i “Sin querer, ¡despegué!”. Així justifica la separació de la història en dues parts la mateixa autora.

La trama del primer volum inclou una història que gira entorn els personatges d’Era i Zeus. Tal i com explica la llegenda provinent de la mitologia grega, són dos germans que acaben enamorant-se.

En aquest punt de l’entrevista, la Tatjana avança que aquest volum està dividit en tres parts diferencials: la infantesa i l’adolescència, l’edat adulta i la retrobada. Altrament, l’autora avança que en el cas del segon volum es desenvolupen més detalladament els successos que ocorren durant l’edat adulta.

La bilogia PARÍS de la Tatjana Frigar ja es troba disponible en format físic i digital

Convé ressaltar que per obtenir en format físic les novel·les de l’autora palafrugellenca Tatjana Frigar, només cal accedir al web de l’editorial Rubric o bé contactar amb l’autora a través de les xarxes socials.

En l’actualitat, Frigar es troba treballant en un Spin-off de la bilogia de dos volums presentada. A continuació, per conèixer més detalls sobre les novel·les i la Tatjana, adjuntem la conversa íntegra amb la Tatjana Frigar, autora de la Bilogia PARÍS.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).