Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba el “Begur Indià”, l’alternativa a la tradicional Fira d’Indians de Begur

Escrit per el 1 de Setembre de 2021

  • Totes les activitats del “Begur Indià” seguiran el protocol Covid-19 amb aforament limitat i controlat.
  • La programació completa d’activitats la podeu consultar íntegrament en aquest enllaç o a través del web www.visitbegur.cat.

Aquesta setmana arriba el Begur Indià, el nou festival cultural i musical que l’Ajuntament de Begur celebrarà al municipi del 3 al 5 de setembre. L’objectiu és, tot i la situació actual, oferir als veïns i veïnes i visitants una alternativa a la tradicional Fira d’Indians.

En aquest sentit, contactem amb el regidor de turisme a l’Ajuntament de Begur Eugeni Pibernat, per conèixer més detalls sobre l’organització del festival i la seva programació.

Davant la impossibilitat de realitzar la Fira d’Indians en el seu format habitual d’acord amb les restriccions sanitàries vigents, l’Ajuntament ha dissenyat una alternativa que permetrà seguir commemorant el fet indià a la vila de forma segura, adaptada i amb la mateixa essència i esperit de sempre.

L’alternativa “Begur Indià” acull una cinquantena de propostes

El Begur Indià es durà a terme al centre de Begur i oferirà a tots els assistents propostes culturals de primer nivell amb el fet indià com a eix transversal; entre elles, exposicions, conferències de temàtica indiana, visites guiades, representacions teatrals… entre d’altres accions de caire cultural.

Els més menuts també tindran el seu espai amb jocs tradicionals i tallers infantils. Tot plegat, s’hi posarà més rellevància al vessant cultural del que era la Fira d’Indians de Begur. Així ens ho explica a continuació l’Eugeni Pibernat, qui defensa que es podrà veure molt més “quin era aquest passat de Begur”.

A continuació, el regidor de turisme de Begur reconeix que es trobarà a faltar el vessant més festiu i juvenil de la Fira d’Indians. Però que així i tot, molta de la població agrairà també una edició més cultural i més tranquil·la.

Cal reservar plaça a turisme@begur.cat o al 972 62 45 20

Durant el cap de setmana del Begur Indià, no hi haurà parades de menjar i beure arreu del centre històric, ni tampoc la fira artesanal. Per altra banda, tampoc es realitzarà tota l’ambientació per carrers i places, ni l’oferta musical o els concerts nocturns al Parc de l’Arbreda.

Totes les propostes són culturals amb aforament limitat i controlat. Per a assistir-hi caldrà inscriure’s prèviament i adquirir les entrades enviant un correu electrònic a l’adreça turisme@begur.cat o trucant al telèfon 972 62 45 20.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).