Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Balanç positiu de la tasca dels agents cívics a les platges de Palafrugell

Escrit per el 16 de Setembre de 2020

  • Des del 22 de juny i fins el 31 d’agost 14 agents cívics han controlat, diàriament, l’aforament de les platges de Palafrugell.

L’Ajuntament de Palafrugell fa un balanç molt positiu de la tasca dels agents cívics a les platges de Palafrugell durant les 10 setmanes que han estat operatius. Un total de 14 agents cívics, des del 22 de juny i fins el 31 d’agost han tingut com a principal missió regular i controlar l’aforament de les platges del municipi.

Una de les tasques que han dut a terme a estat l’actualització constant de l’aplicació de l’estat de les platges. Una feina que ha estat molt ben valorada pels usuaris. En aquest sentit, Laia Baró, responsable de projectes de Mostrarium, l’empresa que gestiona l’app Palafrugell al mòbil destaca que aquest ha estat un factor clau per entendre l’èxit de l’aplicació.

En aquest sentit, explicàvem que en aquests mesos, 7.179 persones noves s’han descarregat l’aplicació. La gran majoria de vegades per consultar l’estat de les platges. Per la seva banda, els agents cívics que controlaven l’aforament han actualitzat 12.085 vegades l’estat de les diferents platges, durant aquest període.

Per tots aquests números, la valoració global que es fa des del consistori d’aquest programa de treball amb els agents cívics és realment positiva. A més es posa en valor la gran repercussió social que ha tingut. Així, s’han fet tasques de suport al ciutadà a peu de carrer en un context molt complicat a causa del COVID.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).