Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba la campanya comercial de Nadal de Palafrugell

Escrit per el 16 de Desembre de 2022

  • L’associació de comerciants Oohxigen l’arrencarà el dissabte 17 de desembre.

Torna la campanya de Nadal dels comerços de Palafrugell. L’associació de comerciants Oohxigen l’arrencarà el dissabte 17 de desembre. En aquest sentit, la presidenta de l’associació de comerciants, Susanna Casademont, destaca que és una campanya que suposa un elevat percentatge de la facturació en els comerços i que, per aquest motiu, s’hi destina esforç.

Des d’Oohxigen s’han organitzat nombroses activitats. Retorna la tradicional ruleta i s’estrenarà la diana, que estaran obertes els dies 17, 18 (al matí), 22, 23, 24 (al matí), 27, 28, 29 i 30 de desembre. Els i les visitants podran guanyar regals directes i de descomptes pels establiments adherits.

A més, a Palafrugell també hi haurà un Mercat d’artesans de Nadal als carrers de Cavallers i dels Valls els dies 17, 18, 22, 23 i 24. També, hi haurà la gimcana infantil per trobar els 6 caganers amagats als aparadors adherits a la campanya. Aquesta activitat serà divertida i educativa, ja que els nens i les nenes hauran de buscar-los per les botigues del centre de Palafrugell. Ho destaca Vero Serralvo, gerent de l’associació.

D’altra banda, la campanya de Nadal 2022 també inclou diversos tallers per a tota la família. El primer cap de setmana, els visitants podran fer la seva pròpia postal de Nadal, i el 22 de desembre, podran fer el pal per fer cagar el tió gegant que es trobarà a la plaça de l’Ermengarda. Aquest tió gegant serà una atracció especial per als més petits, que podran fer-lo cagar el dia 23 a la tarda. És el primer cop que Oohxigen l’organitza.

Una de les altres novetats és que, des de l’associació de comerços, es col·laborarà amb La Marató de TV3.

Tota la informació sobre la campanya de Nadal 2022 de l’associació de comerciants Oohxigen de Palafrugell es pot trobar a la web www.oohxigen.cat/nadal.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).