Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba la 53a mini marató i marxa popular Memorial Jordi Moner a Calella de Palafrugell

Escrit per el 24 d'Agost de 2023

  • Les inscripcions telemàtiques ja estan obertes amb un preu de 10 euros.

El Club Atlètic Palafrugell organitza la 53a mini marató i marxa popular Memorial Jordi Moner a Calella de Palafrugell aquest diumenge. Les inscripcions ja estan obertes telemàticament o presencialment a partir del dissabte.

El punt de sortida de la mini-marató serà l’avinguda de Joan Pericot i Garcia, davant de l’Hotel Alga el diumenge, 27 d’agost a les nou del matí. Qui vulgui fer el recorregut com a marxa, sortiran abans entre 7.30 i 8.30 hores. En parla Manel Jofra, president del Club Atlètic Palafrugell.

El punt d’arribada serà al passeig del Canadell cap a dos quarts d’onze del matí. En el recorregut de 8,8 km, passaran per indrets com el Prat Xirlo, l’inici de la via verda, el camí d’Ermedàs o l’Hotel Garbí.

Al passeig del Canadell, faran l’entrega de premis als tres primers classificats a la cursa com a absoluts femenins i masculins, un refrigeri per als participants i un sorteig de productes de comerços de Calella. Tots tindran una samarreta de la cursa com a obsequi.

Les inscripcions s’han de fer telemàticament fins dissabte al migdia. El dissabte, 26 d’agost de 19 a 21 hores seran davant de l’Hotel Alga, el punt de sortida, per fer inscripcions presencials. En aquests casos, el preu és de 10 euros. En canvi, el diumenge de 7.30 a 8.30 hores també es poden fer les inscripcions al punt de sortida amb un preu de 12 euros.

El nombre màxim d’inscripcions és de 500 persones i està obert a tothom. Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).