Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arriba la 14a edició de La Radikal ocean52 a Calella i Llafranc

Escrit per el 10 d'Octubre de 2023

  • Han preparat les competicions 7.0, 3.5 i 2.0 i una versió per a infants i joves, a part d’altres proves i activitats els dos dies.

Aquest cap de setmana torna La Radikal ocean52 a Calella i Llafranc. El club de natació Club Radikal Swim porta la catorzena edició, composta per les competicions 7.0, 3.5 i 2.0 i una versió per a infants i joves. També, hi haurà la segona Last Radikal Standing i tancaran les jornades amb Radikal Relays. A part, han organitzat altres activitats paral·leles.

La Radikal ocean52 7.0 sortirà de la platja del Port Bo de Calella de Palafrugell fins a Cap de Planes al costat de la costa. Després, aniran mar endins fins a les illes Formigues i seguidament, nedaran fins a Llafranc. Daniel Serra, president del club La Radikal, explica que els esportistes entrenen per fer la cursa.

Començaran a nedar el dissabte, 14 d’octubre a les nou del matí. Per garantir la seguretat dels nadadors, han marcat el recorregut amb boies de globus d’heli i els acompanyaran una trentena de caiacs, vint embarcacions i els Radikal Angel Swimmers, nedadors experts que donen suport als esportistes.

Per altra banda, hi ha la Radikal ocean52 3.5. Els nedadors sortiran en barca de la platja de Llafranc fins a les illes Formigues el dissabte, 14 d’octubre a les nou del matí. A les deu, tornaran fins a Llafranc nedant.

També, han estrenat la Radikal ocean52 2.0. Sortiran el dissabte, 14 d’octubre a dos quarts d’una del migdia de Calella de Palafrugell fins a Llafranc. Està pensada per nedadors que vulguin iniciar-se a la natació en aigües obertes i vulguin fer una travessia curta. Els acompanyants podran seguir el recorregut pel camí de ronda.

Aquest any recuperen la Last Radikal Standing. Els nedadors faran cinc rondes de 50 metres per eliminació, fins que només quedi un Radikal. El primer classificat masculí i femení s’emportarà un premi. Enguany estrenaran la categoria Màster dels majors de 30 anys i hauran de nedar sense neoprè.

El diumenge, 15 d’octubre a dos quarts de dotze del migdia començarà la 6a Radikal Swim. Els infants i joves de 7 a 16 anys nedaran proves de 50 a 800 metres.

Per tancar les competicions, el diumenge a la una del migdia faran la closing party: els Radikal Relays. Quatre participants faran relleus i cadascú nedarà una volta a la badia de Llafranc, uns 600 metres. Els inscrits a les travessies 2.0, 3.5 i 7.0 tindran un preu reduït.

El diumenge també hi haurà esmorzars de xocolata i croissants, xerrades i sessions tècniques relacionades amb la natació en aigües obertes i l’activitat física, proves de neoprens i altres activitats dirigides als diferents públics. A més, volen assolir el repte de fer una prova residu-zero amb l’eliminació dels plàstics d’un sol ús.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).