Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arrenca la Garoinada a Palafrugell amb menús de 50-60 euros

Escrit per el 19 de Gener de 2023

Aquest divendres arrenca una nova campanya gastronòmica de la Garoinada a restaurants de Palafrugell. Catorze establiments oferiran menús amb aquest aliment, que ronden entre els 50 i els 60 euros. També s’hi sumen sis hotels i diversos paquets turístics. Les jornades duraran fins al 31 de març.

Tots els menús tenen un entrant amb garoines. I de segon, es pot triar entre Catxoflino i un altre plat diferent a cada restaurant. Inclou postres de cremat, aigua, vi DO Empordà i cafè.

La cap de l’IPEP, Sílvia Beleña, celebra que aquest any hi ha més restaurants que hi participen. Ho ha dit a la presentació de la campanya, en roda de premsa a l’hotel Llafranc.

L’alcalde, Joan Vigas, ha aplaudit que la campanya permet desestacionalitzar i que vinguin turistes a Palafrugell a l’hivern.

El cartell d’enguany l’ha fet l’artista Sergio del Rio. Ha fet un disseny en llapis i aquarel·la fent un homenatge a Rodolfo Candelaria.

A banda, també s’ofereixen diferents fórmules per passar un cap de setmana de Garoinada a Palafrugell que inclouen el menú i l’allotjament en algun dels hotels del municipi, a més d’una activitat a escollir entre una sortida en vaixell d’època o bé una excursió de senderisme personalitzada, que permeten conèixer l’entorn de la mà d’un expert del territori.

Com ja és habitual, els allotjaments regalaran un talonari de tiquets per visitar els diferents equipaments culturals del municipi (Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas Can Mario, Museu del Suro i Jardí Botànic de Cap Roig), un tiquet per a la piscina municipal i un val de descompte per comprar a Vins i Licors Grau, patrocinador de la campanya.

Així mateix, enguany també és podrà gaudir de l’experiència entre setmana, amb l’oferta del menú i allotjament de diumenge a divendres.

Enguany, l’artista Sergio del Río ha realitzat el disseny del cartell, que cada any s’encarrega a un/a artista. Del Río ha dibuixat un cartell en llapis i aquarel·la fent un especial homenatge a l’artista Rodolfo Candelaria.

Establiments participants a La Garoinada 2023

Restaurants: L’Arc, Centre Fraternal, La Xicra i Xadó (de Palafrugell), El Balcó de Calella, El Càntir, Gelpifish i Les Voltes de Calella by Es Portal (de Calella), El Far, La Llagosta, Llafranc “El Gitano”, Sa Teula i Terrassa Terramar (de Llafranc), i Es Portió (de Tamariu)

Hotels: Can Liret (de Palafrugell), Alga i Sant Roc (de Calella), El Far, Llafranc i Sa Teula (de Llafranc).

www.garoinada.cat


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).