Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Arjau presenta el seu darrer treball a Palafrugell

Escrit per a 11 de Desembre de 2021

  • ADN Arjau, 25 anys – Diari de bord fa un repàs pels 25 anys de trajectòria de la formació palafrugellenca.
  • En el disc hi ha la col·laboració de diverses veus del món de l’havanera, així com de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya.

Aquest diumenge a les 18h el grup d’havaneres Arjau presenta el seu darrer treball discogràfic al Teatre Municipal de Palafrugell. Tot i que ADN Arjau, 25 anys – Diari de bord es va presentar el passat estiu, no és fins aquest cap de setmana que presentaran l’espectacle en la seva totalitat a “casa seva”.

La formació d’havaneres Arjau ha elaborat un disc recopilatori de 17 cançons que representa un viatge per la història musical del grup. Jordi Grau, un dels tres membres de l’Arjau recorda que aquest estiu van oferir dos concerts en els que es va presentar el CD. No obstant això, és a Palafrugell on s’estrena aquest espectacle en un format pensat per auditoris i espais tancats.

En aquesta línia, Jordi Rubau destaca que en aquests espais es crea una proximitat que és difícil d’aconseguir en un platja o a l’aire lliure. També ressalta la importància de fer aquesta estrena a Palafrugell, envoltat de la gent més propera.

La direcció de l’espectacle és a càrrec de Francesc Sànchez Carcassés. Els dos Jordis han explicat que hi haurà diverses sorpreses. Tot i no voler avançar cap d’aquestes, Jordi Rubau explica que s’hi podrà veure el segell que ha fet créixer Arjau: el cant de taverna.

Rafel Corbí amb Jordi Rubau i Jordi Grau al Mercat de Palafrugell

Un tribut a les arrels del grup

En el nou treball discogràfic han comptat amb les col·laboracions de Ricard Balil, Fonso Carreras, “Xiqui” Ramon i Josep Bastons. A més, en aquest nou CD, també hi ha la influència de Càstor Pérez, amb dues gravacions de l’any 2.000 com explica Jordi Grau.

A més, també s’inclouen versions úniques de les havaneres El meu avi i Tamariu amb un acompanyament de luxe, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya.

L’Arjau, actualment, està format per 3 components. A més dels Jordis Grau i Rubau, també hi ha la segona veu de Josep Maria Batlle. Jordi Rubau explica que l’arribada de Batlle va suposar un nou aire a la formació.

Amb tot, l’espectacle ADN Arjau, 25 anys – Diari de bord es presenta a Palafrugell aquest diumenge a les 18h. Les últimes localitats es poden adquirir al web de Cultura.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *