Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquestes són les activitats programades per la fundació Josep Pla

Escrit per a 4 d'Agost de 2022

  • Les activitats programades per la fundació comencen demà i s’estenen al llarg del que resta de setmana

Aquest dijous a les 7 de la tarda tindrà lloc una visita guiada per l’exposició “Joan Fuster i Josep Pla, una conversa infinita”. El preu de l’entrada és de 6€.

Per altra banda, al mateix dijous a la mateixa hora, es farà una activitat familiar gratuïta a la plaça de l’església de Calella titulada “En Gervasi surt a conèixer món”.

El divendres 5 d’agost la fundació organitza el Josep Pla Cuina i Paisatge a Calella de Palafrugell, on els participants podran gaudir de la ruta Josep Pla i un sopar de cuina tradicional de qualitat empordanesa. Per poder assistir a aquesta activitat cal fer una reserva prèvia al 972 30 55 77  o info@fundaciojoseppla.cat. La ruta més el sopar té un cost de 32€.

Dissabte a les 11 del matí tindrà lloc, al Jardí de la Dorothy dels Jardins de Cap Roig, una activitat familiar titulada “La botiga gegantina de la imaginació”.

Finalment, dissabte a la mateixa hora, hi ha programada una visita guiada a la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs, on hi trobarem l’exposició Retrats d’un país:Francesc Catal`à-Roca i Josep Pla.

Aquest any podeu fer la reserva, de les activitats que ho requereixin, en linia a través de https://fundaciojoseppla.cat/agenda/


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *