Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquesta tarda, xerrada sobre sexualitat i gent gran

Escrit per el 11 de Juny de 2024

Avui dimarts 11 de juny s’ofereix una xerrada sobre “Sexualitat i gent gran” al Consell de la Gent Gran de Palafrugell, oberta a tothom qui hi vulgui assistir. Aquesta sessió serà impartida per José Yépez, de l’Espai Igualtat, i Noemí Adarnius, de Salut Comunitària, de l’Ajuntament de Palafrugell. L’acte comença a 2/4 de 7 al local del Consell, a la Plaça 11 de Setembre (Pou d’en Bonet).

La Noemí Adarnius n’ha parlat al matinal de Ràdio Palafrugell.

Recordem també que les activitats relacionades amb el Dia mundial contra el maltractament a la gent gran continuaran aquest dijous 13 de juny, a 2/4 de 7 de la tarda, a l’Esplai la Caixa, on es durà a terme una altra xerrada titulada “Últimes voluntats i altres documents”, a càrrec de l’advocada Alham Saha de l’Àrea Acció Social i Eva Brancós, cap d’admissions de l’ABS de Palafrugell.

El dissabte 15 de juny, la jornada començarà a les 11:00 del matí amb el punt de sortida de la caminada al local del Consell de la Gent Gran. Es recomana portar la samarreta blava de l’any passat. La caminada serà curta i fàcil fins a la Plaça Nova, on a 2/4 de 12 es farà la lectura del manifest institucional amb l’acompanyament de l’Escola de Música l’Energia.

A les 12 del migdia, la Coral Mestre Sirés oferirà una actuació que serà seguida d’un pica-pica a l’Esplai la Caixa.

L’esdeveniment l’organitza l’Ajuntament de Palafrugell i compta amb la col·laboració de la Fundació “La Caixa”, l’ABS Palafrugell Serveis de Salut Integrats, l’Escola de Música l’Energia, Dipsalut, i l’Associació Gent Gran de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).