Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquest Nadal els donatius a l’APA Rodamón tenen premi

Escrit per el 2 de Desembre de 2021

  • Conversem amb la Cora Marykay de l’Associació Protectora d’Animals Rodamón.
  • A continuació, parlem sobre la importància dels donatius a l’APA Rodamón. Els quals poden ser en forma de regal, o com a novetat d’enguany, en forma de xec regal.

Seguim la programació matinal de Ràdio Palafrugell i dediquem una pausa a conversar amb la Cora Marykay de l‘Associació Protectora d’Animals Rodamón. Ara que s’acosten dates festives, la intenció és la de conscienciar a les persones sobre la tinença d’animals de companyia. Altrament, la Cora ens parlarà sobre la importància dels donatius a l’APA Rodamón. Els quals poden ser en forma de regal, o com a novetat d’enguany, en forma de xec regal.

En primer lloc, la Cora Marykay recorda que l’APA Rodamón dedica la seva activitat a cuidar de tots aquells gossos i gats que han estat abandonats. En aquest sentit, les donacions són molt importants. I les compres a la botiga de la protectora, resulten donatius directes per cuidar dels animals al centre.

Rodamón transforma els regals en donatius

rodamón

Sobre els productes disponibles, hi ha samarretes, paraigües, davantals, gorres… una gran varietat de productes que es poden trobar tot l’any. Però, per Nadal, hi ha disponibles unes bosses sorpresa amb regals nadalencs. La bossa és l’obsequi per als donatius de 3, 5 i 8 euros que es facin.

Una de les novetats d’enguany que destaca la Cora, és el xec regal Rodamón. Es tracta d’un xec amb valor a definir pel o la clienta, el qual es pot bescanviar per un regal de la botiga. És a dir, “un regal que és donatiu alhora”.

Una tercera part dels gossos que fa un any

Abans de concloure l’entrevista, recordem els horaris de voluntariat: de dilluns a dissabtes de 10 a 13 h i de 16 a 19 h. En aquest punt de l’entrevista, la Cora aprofita per recordar que disposen de 36 gossos en adopció. El que suposa gairebé una tercera part dels que hi havia fa dos anys, on van arribar als 130 en total.

En aquest sentit, des de Rodamón criden a la responsabilitat i a la consciència abans d’incloure un animal de companyia a les nostres vides. Ja que s’ha de ser conscient de poder oferir a l’animal tot el que necessitarà al llarg de tota la seva vida.

Finalment, adjuntem l’entrevista completa amb la Cora Marykay de l’APA Rodamón. Convé ressaltar que teniu tota la informació sobre els animals de la protectora i el material que necessiten per seguir amb la seva activitat a la pàgina web de Rodamón.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).