Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquest diumenge arriba la 51a Mini-Marató de Calella de Palafrugell

Escrit per a 26 d'Agost de 2021

  • També s’hi afegeix per primer cop una marxa popular.
  • El punt de sortida i arribada serà el parc situat al Carrer del Llebeig a la zona del Prat Xirlo de Calella de Palafrugell.
  • S’han treballat tots els protocols contra la Covid-19.

El Club Atlètic Palafrugell organitza aquest diumenge 29 d’agost la 51a Mini-marató i, per primer cop, la Marxa Calella de Palafrugell (Memorial Jordi Moner Gran Premi Sports 77 Intersport). Des del club es tenia la voluntat de poder-la recuperar i es va treballar per poder rebre l’autorització de l’Ajuntament de Palafrugell i de la Federació Catalana d’Atletisme, garantint que es complien tots els protocols contra la Covid-19. Ho explica Marc Planagumà del Club Atlètic Palafrugell.

Aquesta mini-marató ha permès donar aire al club, ja que han hagut d’aturar força la seva activitat per culpa de la pandèmia.

Mini-marató i marxa popular

Per tal de poder mantenir l’espai entre participants, s’ha canviat el recorregut tradicional i la sortida ja no es farà des de l’Hotel Alga de Calella. Enguany el parc situat al Carrer del Llebeig a la zona del Prat Xirlo de Calella de Palafrugell (coordenades GPS 41.89473 – 3.17782) serà el punt de sortida i arribada. La prova serà disputada en un circuit urbà i de camins amb una extensió de 8,6 quilòmetres.

Per tal de garantir la distància de seguretat se separaran els participants que corren amb els que caminen, que faran la mateixa ruta en sentit oposat.

El funcionament de la sortida es diferenciarà entre la mini-marató i la marxa popular. La primera serà esglaonada, en grups de 50 corredors cada minut i començarà a les 8:30. En canvi, els participants de la marxa podran inscriure’s entre les 7:15 i les 9:15 del matí i faran la sortida automàticament, sense haver-se d’esperar a cap hora en concret.

Aquest funcionament provocarà que en aquesta edició es perdi la tradicional fotografia del tret de sortida.

El primer que arribi a la meta no suposarà ser el guanyador o la guanyadora

Com que no tothom farà la sortida a la mateixa hora, la primera persona que arribi a la meta no serà sinònim de ser el guanyador o la guanyadora. L’organització de la cursa haurà de comparar els temps entre tots els corredors i les corredores per veure qui ha assolit la millor marca.

Inscripcions a través del web

El Club Atlètic Palafrugell recomana que es facin les inscripcions a través de la seva pàgina web amb un preu de 8 euros fins aquest dissabte. Qui no ho faci, podrà inscriure’s el diumenge de les 7:00 a les 9:05 amb un preu de 10 euros. El límit d’inscripcions és de 499 persones per complir amb la normativa vigent. És obligatori portar mascareta i s’oferirà gel hidroalcohòlic.

Es pot recuperar la conversa amb Marc Planagumà a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *