Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquest dijous, darrera activitat de les II Jornades de meteorologia i canvi climàtic de Palafrugell

Escrit per el 23 de Novembre de 2022

Aquest novembre s’han portat a terme diverses conferències al Museu del Suro. Els dijous s’han omplert de propostes a càrrec de convidats ben versats en diferents punts, tots vinculats amb el canvi climàtic. Per tancar aquesta segona edició, s’ha programat una taula rodona, que porta el nom de “Com hem d’adaptar els espais urbans al nou clima?” i anirà a càrrec de diversos professionals de casa nostra.

Marc Lemus és doctor en Geografia i Investigador Postdoctoral a Andorra + Recerca + Innovació. En Jaume Marlès és enginyer agrícola i ambientòleg, a més de doctor en Ciència i Tecnologia Ambientals i investigador del Departament de Geografia aplicades a la UAB.

També hi participarà l’Anna Zahonero, biòloga (UB) i màster en Arquitectura del Paisatge per l’UPC. És professora del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de la UPC.

La tertúlia la moderarà Joan Regí, divulgador científic i presentador del podcast ‘Radiació de Fons’ a Ràdio Palafrugell.

Les jornades de metereologia i canvi climàtic són organitzades per l’àrea de Medi Ambient de l’ajuntament de Palafrugell. Marc Heras, regidor de l’àrea, ens en parla als micròfons de Ràdio Palafrugell.

L’activitat tindrà lloc a les 7 de la tarda d’aquest dijous al Museu del Suro de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).