Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquest cap de setmana el Teatre Municipal de Palafrugell presenta aquestes dues pel·lícules

Escrit per a 15 de Juliol de 2022

  • De divendres a diumenge es projectaran dues pel·lícules en el Teatre Municipal de Palafrugell.

La primera pel·lícula que es projectarà es titula “Un lío inesperado“. Aquesta ha estat dirigida per Melissa Drigeard. Ens parla de la història d’una parella perfecta, amb una bona vida professional i els dos protagonistes decideixen fer un viatge per separat. El que no saben és que els dos viatjaran amb els seus respectius amants i que han pensat la mateixa idea: anar a la seva casa de camp.

La pel·lícula es podrà veure en català el divendres 15 de juliol a les 19.00, dissabte 16 de juliol a les 17.00 i diumenge 17 de juliol a les 19:15. També el diumenge 17 de juliol a les 17.00 es projectarà en castellà. L’entrada té un cost de 5€.

Tràiler de la pel·lícula “Un lío inesperado”.

La segona pel·lícula que ens oferirà el Cine Club Garbí al Teatre Municipal de Palafrugell és “Downton Abbey, una nueva era” dirigida per Simon Curtis. Ens parla d’una família, la família Crawley, i el personal de Downton. Aquests emprenen un viatge al sud de França i descobreixen el misteri de la vila heretada per la comtessa vídua.

La pel·lícula se’ns oferirà en diferents sessions: el 15 de juliol a les 21:30, el dissabte 16 de juliol a les 19:15 i també a les 21:30 i el diumenge 17 de juliol a les 21:30. El preu de l’entrada també és de 5€.

Tràiler de la pel·lícula Downton Abbey, una nueva era.

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *