Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aquest any, mira el Carroussel Costa Brava en directe i en vídeo amb Ràdio Palafrugell

Escrit per a 31 de Maig de 2023

  • La programació especial es podrà seguir a les xarxes socials de la ràdio, de l’Ajuntament de Palafrugell i de les Festes de Primavera diumenge, a partir de les 17 hores.

Ràdio Palafrugell retransmetrà, per primer cop, el Carroussel Costa Brava en format audiovisual. Es podrà seguir a les xarxes socials de la ràdio, de l’Ajuntament de Palafrugell i de les Festes de Primavera.

David Galceran i Rita Valero presentaran el programa especial que començarà el diumenge, 4 de juny a les 17 hores. En directe, des de la plaça del Camp d’en Prats, es narrarà el 61è Carroussel Costa Brava amb la participació de 30 colles. També, es faran connexions amb altres punts de la rua.

La transmissió s’emetrà en diferents plataformes per arribar a tothom, com YouTube, Twitch, Instagram, Facebook o Twitter i des dels perfils de la ràdio, l’Ajuntament de Palafrugell i les Festes de Primavera. A més, també es podrà seguir en format radiofònic a través del 107.8 FM i a radiopalafrugell.cat.

Ràdio Palafrugell ha fet una aposta en els últims mesos per incrementar la producció audiovisual, com la cobertura electoral de les eleccions municipals que va superar les 6.000 reproduccions a YouTube.

Plataformes des d’on es podrà veure


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *