Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Anna Ribera assumirà la direcció de l’atenció primària

Escrit per el 3 de Gener de 2023

  • Amb aquest canvi es buscarà augmentar la dedicació i el treball conjunt a l’atenció primària entre la direcció assistencial i la gerència.

La directora assistencial del SSIBE, Anna Ribera, assumirà la Direcció de l’Atenció Primària. Aquestes funcions se sumaran a les ja habituals. Així, d’ella dependran de les quatre Àrees Bàsiques de Salut de la comarca, entre elles la de Palafrugell, juntament amb la de la Bisbal d’Empordà, Palamós i Torroella de Montgrí. El canvi es durà a terme a principis d’aquest 2023.

Amb el relleu es buscarà augmentar la dedicació i el treball conjunt a l’atenció primària entre la direcció assistencial i la gerència. L’objectiu és treballar amb una visió integrada i continuar avançant en la coordinació i la qualitat de l’assistència. Per aquest motiu, les darreres modificacions organitzatives s’han dut a terme amb aquest propòsit. S’ha implantat un director d’Admissions per a tota l’entitat i un adjunt d’Infermeria per a les línies assistencials.

Esther Vilert ha estat la directora de l’atenció primària des de l’any 2017. Entre els projectes que ha liderat, s’inclou el desplegament d’un model d’autogestió per les ABS i la coordinació de la campanya de covid. Vilert continuarà vinculada a l’atenció primària i serà metgessa de família a l’ABS de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).