Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Andrea Albizua, nova dirigent del PSC de Palafrugell-Begur-Pals

Escrit per el 7 de Desembre de 2020

  • Andrea Albizua va ser escollida primera secretària del PSC de Palafrugell-Begur-Pals per unanimitat en una assemblea extraordinària telemàtica.
  • La nova executiva representa un canvi generacional i un canvi de polítiques.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevista per Rafel Corbí.

El nostre company Rafel Corbí de Ràdio Palafrugell, va entrevistar a l’Andrea Albizua, qui va ser escollida primera secretària del PSC de Palafrugell-Begur-Pals. Va ser escollida per unanimitat en una assemblea extraordinària telemàtica. A continuació, conversem amb l’Andrea sobre la nova executiva del PSC, l’actualitat del partit i previsions de futur.

En primer lloc, l’Andrea comparteix amb nosaltres com va tenir lloc el nomenament com a dirigent del PSC Palafrugell-Begur-Pals. Ja era secretaria d’organització durant l’últim mandat, i davant la jubilació d’Antoni Illescas, es va presentar la proposta.

Per un costat, Albizua va dir que «la nova executiva representa un canvi generacional, però també compta amb l’experiència de noms com Juli Fernández, Marisol Perea o Xavier Rangel».

“Vam estar a les portes”

Altrament, Albizua va anar a la llista electoral de Palafrugell al número 8 i va estar a punt de ser regidora del poble.

Un altre punt important són les previsions de futur des del punt de vista de la nova primera secretaria del PSC local, Andrea Albizua. En l’àmbit local, es planteja una renovació de l’equip amb l’entrada de gent jove i seguir treballant per al poble de Palafrugell, així com Begur i Pals. I a escala general, busquen fer política de carrer: conèixer els problemes de la gent i intervenir.

Finalment, diferenciant el socialisme de l’executiva anterior amb l’actual, Andrea Albizua fa referència a un canvi de polítiques a diferents escales.

En primer lloc indica que el socialisme actual no es tracta d’un “socialisme de transició”. I d’altra banda, fa menció de la causa feminista, com a fil conductor de les noves polítiques.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).