Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Anar per la dreta quan es faci esport

Escrit per a 12 de Maig de 2020

Mantenir la distància de seguretat és una de les millors maneres d’evitar el contagi del coronavirus. La Fase 0 ha permès que durant una hora al dia les persones puguin fer esport. A Palafrugell, l’Avinguda del Mar, l’autovia que uneix la vila amb els nuclis de Calella i Llafranc és un dels espais més utilitzats per anar a caminar i practicar esport. En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’aconsella anar per la dreta quan es faci esport.

D’aquesta manera hi haurà un espai sempre a la dreta dels vianants per anar i per tornar. La finalitat és aconseguir mantenir la distància de seguretat i evitar el creuament entre aquells que passegen o surten a córrer.

La recomanació del consistori d’anar per la dreta quan es faci esport es farà visible en les properes hores. Així, entre avui i demà se senyalitzarà tot el recorregut per tal que aquests consells siguin molt visuals i fàcils d’entendre.

D’altra banda, l’Ajuntament també està estudiant la possibilitat de tancar espais de la via pública per donar més prioritat als veïns que surten a caminar, sobretot en aquells carrers amb voreres molt estretes o amb un alt pas de vianants que van a peu.

Per últim, el consistori també recorda que els parcs infantils continuaran un temps precintats. A més aconsella no fer ús dels bancs públics per evitar contagis.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *