Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Anar per la dreta quan es faci esport

Escrit per el 12 de Maig de 2020

Mantenir la distància de seguretat és una de les millors maneres d’evitar el contagi del coronavirus. La Fase 0 ha permès que durant una hora al dia les persones puguin fer esport. A Palafrugell, l’Avinguda del Mar, l’autovia que uneix la vila amb els nuclis de Calella i Llafranc és un dels espais més utilitzats per anar a caminar i practicar esport. En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’aconsella anar per la dreta quan es faci esport.

D’aquesta manera hi haurà un espai sempre a la dreta dels vianants per anar i per tornar. La finalitat és aconseguir mantenir la distància de seguretat i evitar el creuament entre aquells que passegen o surten a córrer.

La recomanació del consistori d’anar per la dreta quan es faci esport es farà visible en les properes hores. Així, entre avui i demà se senyalitzarà tot el recorregut per tal que aquests consells siguin molt visuals i fàcils d’entendre.

D’altra banda, l’Ajuntament també està estudiant la possibilitat de tancar espais de la via pública per donar més prioritat als veïns que surten a caminar, sobretot en aquells carrers amb voreres molt estretes o amb un alt pas de vianants que van a peu.

Per últim, el consistori també recorda que els parcs infantils continuaran un temps precintats. A més aconsella no fer ús dels bancs públics per evitar contagis.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).