Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Alumnes de l’INS Baix Empordà col·laboren amb la donació de sang

Escrit per el 11 de Febrer de 2022

  • A través d’un projecte emmarcat en els Serveis Comunitaris han rebut formació al voltant de les donacions de sang.
  • Han elaborat el cartell de la campanya, han ajudat en la difusió i alguns alumnes faran tasques de voluntariat el dia de la donació.

Juanjo Muñoz, professor de l’INS Baix Empordà i les alumnes de 3r d’ESO Jana Terrats i Hajar Akrim ens expliquen com ha estat treballar un projecte al voltant de la donació de sang. En aquest sentit, detallen quines tasques han elaborat per col·laborar amb la campanya d’aquest dissabte a Palafrugell.

Primer de tot, Juanjo Muñoz explica que aquesta col·laboració forma part d’un projecte emmarcat en els Serveis Comunitaris. Un tipus de serveis amb els que també han col·laborat amb el CAP, l’APA Rodamón o Càritas.

Abans de començar a elaborar iniciatives, van rebre una xerrada prèvia per donar-los a conèixer com funciona una donació de sang. A més, d’informar-los de tots els beneficis del fet de donar sang.

Posteriorment, una de les iniciatives va ser l‘elaboració del cartell de la campanya. Jana Terrats, una de les tres noies que ha confeccionat la imatge, explica en què es van inspirar per fer-lo.

D’altra banda, la Hajar Akrim serà una de les voluntàries que estarà dissabte al Casal Parroquial donant un cop de mà. Com han fet durant aquests dies previs, el mateix dissabte també animaran a la gent del carrer perquè entri a donar sang.

Jana Terrats, Andrea Ionescu i Maria Navarlaz, les tres alumnes que han elaborat el cartell de la campanya

Futures donants de sang

Tota la classe de 3r d’ESO de l’INS Baix Empordà van elaborar una carta per als seus familiars per donar a conèixer la campanya i també per fer-los sabedors de tots els beneficis que comporta cada donació de sang.

Malgrat que encara no poden ser donants ambdues noies reconeixen que quan tinguin l’oportunitat de ser-ho ho faran, i tot gràcies a aquest projecte que han treballat.

Així, aquest dissabte 12 de febrer, Palafrugell participa en una nova campanya de donació de sang. La donació tindrà lloc al Casal Parroquial de 10 a 14h i de 16 a 20:30h, i és recomanable reservar hora per internet.

Podeu recuperar la conversa íntegra amb Juanjo Muñoz, Jana Terrats i Hajar Akrim a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).