Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Alícia Molina presenta ‘La casa de les mil portes’ a la Biblioteca

Escrit per el 17 de Novembre de 2022

  • Narracions i contes per a adults, a càrrec d’Alícia Molina, narradora oral, actriu i docent.

Alícia Molina presentarà La casa de les mil portes a la biblioteca de Palafrugell. Serà aquest divendres, 18 de novembre a les 18 hores. És un espectacle de contes per a adults, amb una participació interactiva per descobrir la narrativa mitjançant jocs.

Molina remarca que a tothom li agrada la narrativa, independentment de l’edat. Aquests contes permeten explicar alguns fets de la vida de cadascú, tant vivències passades com d’altres del present.

Tot i que hi ha un fil conductor, es farà un repàs de diferents històries per conèixer claus del camí vital. Algunes de les obres són adaptacions d’autors i autores per expressar-les oralment.

Alícia Molina

Les claus són les guardianes de molts secrets. A la casa de les mil portes, cada porta té una clau i cada clau obre una història. Les vols conèixer? Et convido a deixar-te portar per la paraula viatgera i viure totes les experiències sensorials que hi ha darrere dels contes d’avui.

Alícia Molina és professora de llengua catalana i literatura a batxillerat, però també és narradora de contes per totes les edats, des de l’any 1997.

L’activitat és gratuïta i té la col·laboració de l’Oficina de Català de Palafrugell. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer al telèfon 972 30 48 09 o al correu biblioteca@palafrugell.cat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).