Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Albert Recasens i Esther Beyret, a la llista de Junts per Palafrugell

Escrit per el 16 de Març de 2023

Albert Recasens, Eric Torres i Esther Beyret aniran a la llista de Junts per Palafrugell. L’alcaldable, David Martín, ha presentat aquest dimecres el primer bloc de la candidatura, de les posicions 2 a 11, a l’auditori del Museu del Suro de Palafrugell. Se sumen al nom de Carmen Gispert, número 2, que ja es va anunciar la setmana passada. A l’acte, amb un centenar de persones de públic, hi va participar l’exconseller de Territori Josep Rull.

David Martín va definir la llista com “un grup de persones compromeses”.

La número 2, Carmen Gispert, va assegurar que vol aplicar el mètode del seu centre de psicologia en la relació de l’Ajuntament amb el ciutadà.

El número 3 de la llista serà Albert Recasens. Va ser treballador de banca i director d’oficina. Torna a la política després de ser regidor d’hisenda i règim interior a l’Ajuntament de Palafrugell durant un mandat, a l’Entesa de de Lluís Medir.

El número 4 serà Eric Torres, amb estudis de l’àmbit tecnològic i amb més de 10 anys d’experiència en el món de la comunicació per internet.

La número 5 de la llista serà Esther Beyret, responsable de zona en una cadena de supermercats. Co-propietària d’ADEE Entertainment. Vinculada a les Festes de Primavera, és membre de la Colla Garnatxa.

En conversa amb el candidat, Beyret va explicar que volen promocionar la cultura i l’associacionisme local.

Número 6: Marc Salabert, gerent d’una empresa familiar de construcció fundada l’any 1955, soci fundador i tresorer de l’associació de promotors i industrials de la construcció de Palafrugell i membre de la junta directiva del Gremi de Constructors de la vegueria de Girona.

Número 7: Núria Bayot, amb estudis en educació infantil. Tot i que els seus darrers anys ha estat la propietària d’un comerç.

Número 8: Aitor Bosch. Actualment al capdavant d’una empresa familiar dedicada al món de la jardineria a Palafrugell. Format en Publicitat i RRPP a la UdG. Vinculat a l’esport com a practicant i com a formador.

Número 9: Nerea Cabello, periodista i comunicadora cultural.

Número 10: Francesc Poch. Emprenedor, administrador de la botiga de queviures Ca la Ramona i del bar Munic.

Número 11: Dani Prats. Arquitecte autònom i emprenedor.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).