Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Albert Anglada [Colla EKSI]: “El Carroussel està en bon estat de salut, però cal donar un nou impuls a les Festes de Primavera”

Escrit per el 6 de Juny de 2023

  • Albert Anglada considera que el Carroussel està passant per un molt bon moment i “que és una de les èpoques més fortes”.

Albert Anglada de la colla EKSI considera que el Carroussel Costa Brava té bon estat de salut, però que caldria potenciar les altres activitats de les Festes de Primavera. Així ho va assegurar a l’Esmorzar de Ràdio Palafrugell.

Anglada explica que el Carroussel està passant per un molt bon moment i “que és una de les èpoques més fortes”. Especialment, després de la pandèmia amb la incorporació de membres que han passat per l’Escola de Carrossaires, l’increment de la participació i la qualitat de totes les colles.

En el seu cas, destaca la incorporació de noves generacions que aporten perfils diferents a l’hora de preparar les carrosses i les disfresses.

No obstant això, Anglada considera que caldria replantejar i donar un nou impuls a les altres activitats culturals de les Festes de Primavera.

Aquest any han guanyat el primer premi de l’apartat de carrosses inèdites del Carroussel Costa Brava i el Trofeu honorífic Carnaval de Carnavals amb Akelarre. Explica que hi van treballar uns sis mesos per idear-la, construir-la i fer una posada en escena 360º que es pogués veure des de tots els costats.

La seva proposta va incloure una carrossa amb una bruixa, un bosc que era la zona encantada i un molí d’aigua. I la carrossa més petita representava l’interior d’una casa de la bruixa i la comparsa, l’akelarre amb la reunió de les bruixes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).