Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La golfista torroellenca Alba Alós, sotscampiona del Circuit Nacional

Escrit per a 10 de Novembre de 2021

  • El passat 24 d’octubre, Alba Alós Martínez es va proclamar sotscampiona de la fase final del Circuit Nacional de cinquena categoria de golf.
  • Conversem amb la jove golfista de Torroella per conèixer més sobre la seva trajectòria professional en el golf i els resultats de les competicions.

El passat 24 d’octubre, l’Alba Alós Martínez, golfista de Torroella de Montgrí, es va proclamar sotscampiona de la fase final del Circuit Nacional de cinquena categoria de golf. Des de Ràdio Palafrugell hem dedicat una part del programa “Esports Al Punt” a conversar amb l’Alba i conèixer més sobre la seva trajectòria professional en el golf.

Preguntada sobre com l’esport del golf va arribar a la seva vida, Alós comparteix que va estar gràcies al seu pare, qui també és golfista i li va inculcar des de ben petita.

En l’actualitat, l’Alba entrena amb el grup Tramuntana de Gualta en la categoria de tercera divisió al Pitch&Putt de Gualta. Altrament, també a l’Empordà Golf de Torroella de Montgrí. Ambdós estan ubicats a peus del Montgrí.

La competidora de l’Empordà Golf Club de Torroella té 17 anys. És va presentar a la fase final estatal com a campiona catalana, un títol obtingut el setembre passat a Pals. Finalment, Alós va passar a disputar la final al Centro Nacional de Golf de la Real Federación Española de Golf, a Madrid. L’Alba era l’única jugadora representant de la demarcació de Girona.

Alba Alós, “teníem esperança i oportunitats de guanyar a Madrid”

A continuació, l’Alba Alós fa una valoració sobre la seva participació al llarg de la final, al Centro Nacional del Golf. Comparteix que tenien “esperança i oportunitats” de quedar subcampiona o primera classificada.

D’aquí en endavant, l’Alba preveu seguir entrenant per continuar pujant de categoria dins el món del golf. Així mateix, comparteix que de moment no es planteja dedicar-s’hi professionalment. Tot seguit, escoltem com Alós aprofita per animar a competir a tots aquells i aquelles a qui els agradi el golf.

Per concloure, adjuntem la conversa íntegra de l’Alba Alós amb en Rafel Corbí, durant el programa “ESports Al Punt”, de Ràdio Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *