Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ajornada l’entrega de Medalles d’Honor de la Vila

Escrit per a 26 d'Agost de 2020

  • Havia de tenir lloc el proper 4 de setembre i era una entrega simbòlica destinada a totes les persones que han lluitat en primera línia contra el COVID.

L’Ajuntament de Palafrugell s’ha vist obligat a ajornar l’acte d’entrega de la Medalla d’Honor de la Vila a tota la gent que al llarg dels darrers mesos ha estat en primera línia en la lluita contra la Covid-19. Les últimes restriccions marcades per la Generalitat de Catalunya i l’elevada taxa de risc de contagi a la majoria del territori, tot i que a Palafrugell segueix sent baixa, han provocat aquest ajornament de l’acte que estava previst pel dia 4 de setembre a la tarda.

L’entrega de la Medalla d’Honor es farà més endavant en una data encara per concretar quan les condicions sanitàries siguin més adients. Aquest acte ha de servir per reconèixer, simbòlicament, a diverses associacions, entitats, institucions i persones que han exercit el voluntariat i que han estat en primer línia lluitant des de diferents fronts amb l’objectiu d’estar al costat de la societat palafrugellenca.

Les entitats, associacions i persones que rebran a títol simbòlic la màxima distinció protocol·lària del municipi com a reconeixement a la seva tasca i trajectòria en la lluita contra la Covid-19 són: l’àrea de Benestar Social, Policia Local, Protecció Civil, Càritas, Creu Roja, el personal del Centre d’Atenció Primària, el personal de l’Asil, tot el personal del Patronat Palafrugell Gent Gran i tots els voluntaris/es que hi han participat d’alguna manera desinteressada.

Record a les víctimes

En el marc de l’acte públic que ha de servir per homenatjar a totes aquestes entitats i persones, també es farà un homenatge en record a totes les víctimes. En aquest sentit, s’instal·larà una placa en record de totes les víctimes del COVID a Palafrugell, que es destaparà aquell mateix dia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *