Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Agenda de Setembre a la Biblioteca de Palafrugell

Escrit per a 17 de Setembre de 2020

  • Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell, ens explica les activitats que tindran lloc durant la segona quinzena de setembre.
  • Tot i els brots de COVID-19, la Biblioteca manté la seva activitat amb les precaucions i mesures de seguretat necessàries.

Des del pati de la Biblioteca, Joan Soler ens explica les diferents activitats que es duran a terme durant la transició de l’estiu cap al nou inici del curs escolar. Aquest mateix dijous, estava previst celebrar l’activitat familiar “Nascuts per llegir” dels 0 als 3 anys. Finalment, però, ha estat posposat pel pròxim 29 d’octubre a les 16.30 h.

La programació continua el divendres 18 de setembre. Conjuntament amb la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs, es presentarà el llibre “La capsa vermella”.

Seguidament, i en participació amb la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs, també es podrà gaudir de l’exposició fotogràfica de Pere Palahí. Una exposició que també es pot veure al Teatre Municipal de Palafrugell. Continuant amb la fotografia, el dilluns 21 de setembre, es realitzarà un taller d’iniciació a la fotografia de 18 a 21h del vespre a la Sala polivalent de la biblioteca.

També, a la mateixa Sala Polivalent, es podrà participar en el taller de Tecnologia i Salut, l’altre dilluns dia 28 de setembre de 10 a 13 h del migdia. I dijous 24, juntament amb la Fundació Ernest Morató, la penúltima xerrada “Abans de Carmen” amb la musicòloga Anna Costal.

D’altra banda, amb Joan Soler, també hem recordat que la Biblioteca ja té organitzats els Clubs de Lectura pel mes d’octubre. Aquests començaran amb l’escriptor estrella d’aquest estiu, el begurenc Miquel Martín.

Entrevista íntegra amb Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *