Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Agenda de Nadal al Museu del Suro de Palafrugell

Escrit per el 29 de Desembre de 2020

  • Parlem amb Laura Requena, del Servei Educatiu del Museu del Suro de Palafrugell, per conèixer els detalls de la programació.
  • Les activitats, amb inscripció prèvia, inclouen material gratuït per poder-les fer a casa durant la transmissió en línia.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell.

Després de consultar l’agenda d’activitats de Nadal del Museu del Suro de Palafrugell, hem establit contacte amb Laura Requena del Servei Educatiu del mateix museu. Amb la intenció de fer conèixer a l’audiència tots els detalls de les activitats i el protocol d’inscripció.

En primer lloc, presentem el taller familiar que tindrà lloc aquesta tarda de dimarts 29 de desembre. L’activitat es desenvoluparà virtualment en directe des del perfil d’Instagram del Museu del Suro. A continuació, la Laura ens detalla en què consisteix l’activitat Àlbum de suro de Nadal.

Font: museudelsuro.cat

Tot seguit, parlem sobre l’activitat Contacontes i taller de manualitats. La Laura ens detalla que l’activitat en línia se celebrarà el dimecres 30 de desembre a les 17 h. Així ens presenta el compte i el taller de treballs manuals la Laura Requena.

Pel que fa a l’activitat Reinterpretem l’art en collage, organitzada per la Montserrat Abril de l’Aula d’Art de Palafrugell, no serà en directe. El vídeo es penjarà a museudelsuro.cat i estarà disponible per dur a terme l’activitat quan es vulgui.

I per últim, però no menys important, Requena ens presenta l’activitat Fem el fanalet de suro de Reis. Una activitat senzilla per als i les més menudes per fer captar l’atenció dels tres reis d’Orient. L’activitat tindrà lloc el 3 de gener abans de la rebuda de reis, amb un vídeo instruccional al web museudelsuro.cat a partir de les 12 h.

Inscripcions al 972 30 78 25

Per a realitzar les vostres inscripcions, cal trucar al 972 30 78 25. A continuació, la Laura exposa quins són els motius per als quals és necessària la inscripció prèvia a l’activitat.

www.museudelsuro.cat disposa d’un apartat per conèixer els Serveis Educatius que ofereixen el Museu del Suro de Palafrugell per als més petits de la casa.

Per concloure, de la mà de la Laura Requena del Servei Educatiu del Museu del Suro de Palafrugell, coneixem les activitats per a tots els públics que tenen lloc al llarg de tot l’any.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).