Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


AGENDA: Caminades, zumba, aquatic fitness… una setmana d’activitats esportives a Palafrugell

Escrit per el 2 d'Abril de 2024

Palafrugell commemora aquesta setmana el Dia Mundial de l’Activitat Física, que és dissabte que ve, 6 d’abril. Durant tota la setmana, s’han organitzat accions per promoure l’esport i reduir el sedentarisme. Es faran caminades, rutes, una taula rodona i activitats dirigides gratuïtes a la piscina i l’Estadi.

En parla a Ràdio Palafrugell la regidora de Benestar Social, Margarita Mauri.

De dimecres a divendres, a l’Estadi Municipal i la Piscina Municipal es faran sessions de Zumba, Aquàtic fitness i Fit Pump, obertes a tothom. Només cal inscripció prèvia a la recepció de la Piscina municipal o al telèfon 972.30.44.94.

D’altra banda, el SSIBE organitza el dijous 4 d’abril a la tarda una caminada saludable, amb dos recorreguts, de 2 i 6 km, respectivament.

Divendres, 5 d’abril, s’ha programat una Taula rodona sobre “Alimentació, entrenament i competició”, a càrrec de diferents esportistes. Serà a les set de la tarda al Museu del Suro.

I per tancar el programa d’activitats, el diumenge 7 d’abril a les 10 del matí es farà una Ruta pirata organitzada pel Museu del Suro de Catalunya. La sortida serà a l’aparcament del Centre Tramuntana, i es farà una caminada planera d’uns 5 km per conèixer les torres de defensa i la pirateria per la zona d’Ermedàs. Per participar-hi, cal inscripció prèvia al telèfon 972.30.78.25 o al correu electrònic info@museudelsuro.cat.

Les activitats han estat organitzades des de la Comissió de Salut Mental del Consell Municipal de Benestar Social, amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports, el CAP, el Museu del Suro i l’Àrea d’Acció Social, Ciutadania i Joventut.

Imatge: Peter van der Sluijs


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).