Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Adèu a 4 mèlies de plaça Nova

Escrit per el 3 de Febrer de 2020

  • Aquest matí l’Ajuntament ha procedit a arrencar aquests exemplars que se substituiran per magnòlies.

Aquest matí s’ha procedit a talar i arrencar les 4 mèlies de plaça Nova, davant de la zona de l’Orient. El motiu per talar aquests 4 exemplars és pel seu deteriorament. En les properes setmanes es procedirà a plantar-hi 4 magnòlies per substituir les mèlies.

Pau Lladó, regidor de Serveis i Brigada ha donat a Ràdio Palafrugell els detalls de l’actuació que s’ha dut a terme al llarg del matí. Primer de tot, Lladó ha recordat que aquesta era una actuació “imprescindible per l’estat deplorable dels arbres“.

Un cop arrencades les 4 mèlies es podrà veure l’estat dels escocells. Així, depenent de com estiguin la plantació del nou arbrat trigarà més o menys. Com a molt tard a finals del mes de març.

D’altra banda, en el seu lloc no es tornaran a plantar mèlies. Pau Lladó explica que es plantaran magnòlies. Els dos principals motius que els han portat a prendre aquesta decisió és perquè són de fulla perenne i perquè a l’altra costat de la plaça ja hi ha aquest tipus d’exemplars.

Us deixem amb un vídeo de com s’ha desenvolupat l’acció de tala i arrencament d’aquestes 4 mèlies de plaça Nova.


Opinions dels lectors
  1. Jan el 4 de Febrer de 2020 a les 11:27

    I el arbre que va haver de ser arrencat fa més de un any DAVANT DE CASA MEVA ..?? PI I MARGALL NÚMERO 3 .. QUAN EL PENSEU REPLANTAR??????? NOMÉS US DEDIQUEU A MILLORAR LES PARTS ON LES VEÏNES I VEÏNS TENEN MÉS PODER ADQUISITIU .. I ALS POBRES ENS IGNOREU MALEÏTS BURGES×S !! NO HI HA DRET ELS DIFERENTS I NOMBROSOS PROBLEMES QUE AGUANTEM ANYS I ANYS LES VEÏNES I VEÏNS DE PI I MARGALL ..MERCAT CAMIONS XIVARRI LES 24 H DEL DIA .. ESTABLIMENTS SOROLLOSOS TOT EL SANT DIA I A SOBRE AGUANTAR LA SEVA BRUTÍCIA AL CARRER COM LA PUBLICITAT DE LA SIRENA ETC. ÉS INDECENT I ÉS INTOLERABLE LA IMMUNITAT E IMPUNITAT DE CERTES BOTIGUES BOTIGUERXS NEGOCIS I MERCATS.. NO RESPECTEN NI LA POLUCIÓ NI EL MEDI AMBIENT CIVIL NI EL DESCANS DE LE VEÏNES I VEÏNS !! JA ESTÀ BÉ !!!!! Jan Sitjas i C. ALGÚ HO HAVIA DE DIR.GRÀCIES!!

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).