Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Activitats de la Biblioteca de Palafrugell

Escrit per a 22 de Març de 2022

  • Dimarts a 2/4 de 5, tertúlia literària
  • Dijous, a les 6, Club de Lectura Imprescindibles, amb Julià Guillamon
  • Divendres, a les 7, presentació del llibre “Marismas”

Aquesta tarda comencen les activitats de la setmana a la Biblioteca. A 2/4 de 5, a la sala Polivalent, tenim una tertúlia literària amb els usuaris/àries. Com cada setmana, en Joan Soler, director de la Biblioteca, ens en fa cinc cèntims.

La segona de les activitats és el proper dijous, amb el Club de Lectura Imprescindibles. Aquesta setmana, amb Les hores de Josep Pla, amb Julià Guillamon, escriptor i crític literari, periodista i articulista a La Vanguardia. Pla justifica i explica en el prefaci el títol de Les hores: «l’he titulat Les hores, perquè és un títol greu, adequat i bonic. Les persones que d’una manera voluntària i conscient fan una vida una mica solitària saben la ressonància, de vegades resignada, de vegades al·lucinant, que la paraula hores suscita. Pensar en les hores, sentir el pas de les hores, produeix, en determinats moments, una inquietud -sovint una angoixa- molt complexa»

Finalment divendres tenim la presentació del llibre “Marismas” (Planeta, 2021). Escrit a 4 mans, entre mare i fill, la Beatriz Roger i en Luiso Soldevila. Un thriller ambientat a l’Empordanet.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *