Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Activitats de la Biblioteca de Palafrugell per aquesta setmana

Escrit per a 22 de Febrer de 2022

  • Parlem de tot un seguit d’actes dels quals podem gaudir-ne aquests dies, a la nostra Biblioteca.

Avui mateix, a 2/5 de 5 de la tarda, tenim la tertúlia literària, amb la qual un cop al mes es fa un espai de debat i reflexió al voltant de les lectures que s’han fet al llarg del mes. La tertúlia la modera la Dolors Gubau. Demà dimecres, podeu gaudir de L’Hora del Francès, a 2/4 de 7, amb la Francesca Blázquez. Al matinal de Ràdio Palafrugell n’hem parlat amb el director de la Biblioteca, en Joan Soler.

Dijous tenim el Club de la Narrativa. Aquesta vegada parlem del llibre i de l’autora de L’últim patriarca, la Najat El Hachmi. L’escriptora catalana torna a les seves arrels amb la història intensa d’una mare i una filla i les diferents maneres que tenen d’entendre el món. La filla estrangera narra l’entrada en la vida adulta d’una noia nascuda al Marroc i criada en una ciutat d’interior de Catalunya.

És la història de la seva rebel·lió personal. Del dilema que comporta el fet de sortir o no sortir del món de la immigració i del dur conflicte intern que suposa trencar l’estret vincle emocional que la uneix amb la mare. La jove i brillant protagonista d’aquesta novel·la ha acabat l’etapa de l’institut. Amb tan sols divuit anys ha de decidir si accepta el matrimoni arreglat amb el cosí que li proposa la mare o si marxa sola a Barcelona per desenvolupar el seu talent. Aquest llibre està disponible a la Biblioteca.

Finalment, divendres 25, a les 7, tenim la presentació del llibre Pandèmia i postveritat. La vida, la consciència i la quarta revolució industrial. L’acte comptarà amb la presència del seu autor, en Jordi Pigem, escriptor i doctor en filosofia.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *