Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Homenatge a un dels tres pins de La Torre de Calella

Escrit per a 16 de Maig de 2019

  • Francesc Vaqué, director de La Torre ens explica els detalls de l’acte que començarà dissabte a les 11h
  • S’ha muntat una petita galeria amb quadres on hi surten pintats els tres pins

El director de l’Hotel La Torre de Calella de Palafrugell, Francesc Vaqué, ha passat per la sintonia de l’emissora per explicar els detalls de l’acte d’homenatge que dissabte 18 de maig a les 11h es farà al pi que s’ha de talar com a conseqüència de la seva mort ara fa tres anys.
El risc que amb una ventada pugui caure alguna de les branques del pi ha portat a la direcció ha prendre aquesta decisió tan difícil. Els tres pins porten més d’un segle decorant el paisatge de les platges del Canadell i Els Canyissos.

Aquests arbres han estat fotografiats i pintats per múltiples personatges il·lustres de la vila. En aquest sentit, Vaqué destaca que al passadís de l’hotel hi haurà una petita galeria amb tots els quadres on hi apareixen aquest tres arbres.
Respecte als altres dos pins que resten, Vaqué ha assegurat que segons les inspeccions tenen molt bona salut i res fa pensar que en els propers anys pugui morir.
Per últim, el director de La Torre no ha volgut desvetllar si es plantarà un pi substitutori del que talaran en els propers dies. Aquesta informació se l’ha reservat pel dissabte. Durant l’acte es donarà a conèixer quines són les intencions de la direcció de l’establiment.

Francesc Vaqué, direcció La Torre de Calella de Palafrugell
El de l’esquerra és el pi que en els propers dies es talarà

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *