Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


AcompanyArt presenta “El Senglar té Singlot”

Escrit per a 28 de Gener de 2020

  • El Senglar té Singlot, un conte infantil per fer la sanitat més propera als infants.
  • Dimecres a les 17:30h una presentació coral amb Jaume Centelles i Raúl Castillo, escriptor i il·lustrador del conte.

Aquest dimecres a les 17:30h a la Biblioteca de Palafrugell AcompanyArt presenta El Senglar té Singlot. Aquest és el primer recurs literari de l’associació i continua el projecte de fer els centres sanitaris més propers als infants.

Ràdio Palafrugell ha conversat amb Isabel Muñoz, una de les fundadores de l’Associació Acompanyart. El Senglar té Singlot està protagonitzat per Aloa i escrit per Jaume Centelles i Laura Lagunas. El primer recurs literari segueix l’objectiu de l’entitat, apropar el món sanitari als infants.

D’altra banda, també hem conversat amb un dels escriptors d’aquest conte infantil. Jaume Centelles explica que en el futur tenen pensat tornar a col·laborar amb AcompanyArt i lluNNa Edicions per fer una nova publicació. En aquest cas, però adreçada a adolscents.

Aquest conte infantil és el treball conjunt de moltes persones. En aquest sentit, tant l’Isabel com en Jaume remarquen l’aportació de les diverses persones que han col·laborat en aquest projecte educatiu.

D’altra banda, l’Aloa també és un element molt important del conte. Aquest personatge és el fil conductor de totes les iniciatives d’AcompanyArt i també pren part en El Senglar té Singlot.

Més enllà d’Aloa, la història se centra en un senglar que té un atac de singlot. El petit senglar té por d’anar al metge i després de provar tots els remeis per treure’s el singlot, sense èxit, no li queda més remei que anar al CAP. En aquest centre el senglar descobreix, juntament amb Aloa, que anar al metge també pot ser molt divertit.

Música en directe i il·lustracions

AcompanyArt presenta El Senglar té Singlot a la sala polivalent de la Biblioteca a les 17:30h. A més, durant la presentació del conte hi haurà l’actuació en directe de la Neus Mar i l’Emilio Sánchez que tenen una cançó dedicada a l’Aloa.

A més, l’obertura anirà a càrrec de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell, Mònica Alcalà que també va ser impulsora d’AcompanyArt. D’altra banda, també hi haurà la presència de la bibliotecària Carme Fenoll i Nacho Pascual, director del CAP de Palafrugell. També Jaume Centelles i Raúl Castillo, il·lustrador del conte, hi seran. Per últim, per descomptat. l’Aloa acompanyarà els més menuts durant l’activitat.

Si voleu escoltar la conversa íntegra amb Isabel Muñoz, fundadora d’AcompanyArt ho podeu fer en aquest enllaç. D’altra banda, també podeu escoltar l’entrevista amb Jaume Centelles, amb el que hem parlat d’altres temes relacionats amb l’educació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *