Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Acció Municipal de Palafrugell presenta el programa electoral al Museu del Suro

Escrit per a 14 de Maig de 2023

  • Entre els principals projectes, hi ha la creació d’un consultori mèdic per a pacients amb mobilitat reduïda, potenciar el servei Porta a Porta i crear una zona d’oci al polígon industrial.

Acció Municipal de Palafrugell presenta el seu programa electoral en un acte a l’auditori del Museu del Suro. Entre els principals projectes, s’inclou la creació d’un consultori mèdic per a pacients amb mobilitat reduïda, potenciar el servei Porta a Porta de la recollida selectiva i crear una zona d’oci al polígon industrial.

En l’àmbit de la salut, Rosa Maria Ferrer, membre 2 de la candidatura, va explicar que volen crear un consultori mèdic en una zona equidistant pels pacients amb dificultats de desplaçar-se a l’actual i també, disposar d’un equip d’atenció primària de medicina i infermeria, exclusiu de Palafrugell, per a atendre els malalts crònics.

Pel que fa a la recollida de residus, Francesc Peinazo, membre 5, va destacar que es vol incrementar la recollida Porta a Porta gradualment fins a instaurar-la a tots els nuclis del municipi. Des d’Acció Municipal de Palafrugell es considera que si hi ha menys punts de recollida es podrà incrementar les places d’aparcament i els carrers estaran més nets.

També, es vol fer una millora tecnològica i d’informació de la deixalleria i sancionar els abocaments incontrolats.

Sobre l’oci nocturn, el candidat Samir el Boukrissi va explicar que es vol revisar la normativa municipal dels locals d’oci i regular la situació dels que ofereixen espectacles musicals. A més, defensa habilitar un espai d’oci variat a la zona industrial, que compleixi la normativa per evitar les molèsties al veïnat i mantingui la zona neta.

Per altra banda, Imma Serra, membre 3 de la candidatura, va explicar que es vol facilitar la mobilitat entre tots els nuclis durant tot l’any, potenciar les tradicions locals en els esdeveniments comercials i crear un programa pilot per compactar l’horari dels establiments. Es tancarien més aviat a l’hivern per facilitar la conciliació familiar.

A més, a l’àmbit de la mobilitat es vol recuperar la carretera vella de Calella, millorar l’estat de la via pública, estudiar la creació d’un aparcament per facilitar les compres i incrementar la plantilla de la Policia Local. Ho explica Montse Ferrer, membre 7 de la candidatura.

El nou partit polític ha obert un període de participació perquè tothom pugui fer noves propostes i sumar-les al programa electoral.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *