Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Acabarem l’any amb temperatures agradables

Escrit per a 27 de Desembre de 2021

  • El temps serà tranquil i monòton.
  • La presència d’un anticicló també podrà afavorir la inversió tèrmica.

Durant aquest Nadal i Sant Esteve les temperatures han estat agradables i seguiran així durant els darrers dies de l’any 2021. Pròximament, arribarà un anticicló que afavorirà la monotonia meteorològica, però amb la possibilitat de la inversió tèrmica tenint en compte que els dies són curts, tal com explica Josep Pascual, de l’observatori de l’Estartit.

Per altra banda, afegeix que aquí les temperatures podran superar els 20 graus, en cas que hi hagi la presència de vent.

Pel que fa al cel, durant els pròxims dies hi haurà teranyines de núvols alts, però marxaran a mesura que avanci la setmana.

Un any sec i càlid

Un cop Josep Pascual hagi analitzat els registres d’aquest 2021, ens oferirà un balanç de com ha anat. No obstant això, ja ens avança que ha estat més sec de la mitjana, entre un 70% i un 80%, i amb unes temperatures una mica més altes que la mitjana, malgrat això, afegeix que probablement no haurà estat un dels anys més càlids.

Per acabar, aquest dimecres tindrà lloc la inauguració de l’estació meteorològica automàtica de Palafrugell. Josep Pascual hi ha estat convidat, com a col·laborador del Servei Meteorològic de Catalunya.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *