Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“A dos pams del cel” de Joan Carles Subirats

Escrit per el 8 de Juliol de 2021

  • La presentació de A dos pams del cel tindrà avui dijous 8 de juliol a les 19 h a la Biblioteca Municipal de Palafrugell.
  • Entrevistem a l’autor Joan Carles Subirats per conèixer amb més detall el contingut de l’obra basada en fets reals.

Avui dijous 8 de juliol al Pati de la Biblioteca Municipal, comptarem amb la presentació del llibre A dos pams del cel de l’autor Joan Carles Subirats. Al llarg del matinal de Ràdio Palafrugell, hem aturat la nostra programació per conversar amb el mateix autor i psicòleg, qui ens presenta l’obra que descriu com un “dietari d’una superació“.

En primer lloc, Subirats presenta la història dins de A dos pams del cel: una història basada en fets reals que gira al voltant de la malaltia del càncer.

A dos pams del cel, un dietari de superació

En primer lloc, Subirats declara que el llibre és resultat de “voler plasmar amb un diari personal totes les meves experiències i donar la màxima naturalitat i normalitat al càncer“. A continuació, comparteix quins són els altres motius que el van comportar a fer realitat el llibre.

En l’obra, els i les lectores trobaran explicades les dificultats que presenta la malaltia durant el seu transcurs. L’autor, amb l’energia i la positivitat com a principals defenses, mostra com va superant el seguit d’entrebancs que el càncer l’imposa.

D’altra banda, Subirats declara que al principi, els missatges d’encoratjament i positivitat no sortien d’ell mateix. Però que, amb l’ànim del seu entorn, va saber extreure’n reflexions positives amb la intenció de poder ajudar a tot possible lector o lectora.

Preguntat sobre les primeres pàgines del diari personal abans de fer-lo llibre, en Joan Carles parla sobre els orígens de les primeres notes de reflexió.

Una part dels beneficis en les vendes, està destinada a la Fundació Oncolliga

Per concloure, recordar que la presentació tindrà lloc el dijous 8 de juliol a les 19 h a la Biblioteca Municipal. A causa del control d’aforament, convé realitzar inscripció prèvia al 972 30 48 09. Durant la presentació, es podrà comprar el llibre el qual també està disponible a la llibreria Costa Brava de Palafrugell. Convé ressaltar que, una part dels beneficis en les vendes, està destinada a la Fundació Oncolliga.

Finlament, adjuntem la conversa completa amb l’autor i psicòleg Joan Carles Subirats a l’enllaç de continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).