Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Jordi Rubau del Mercat de la carn de Palafrugell

Ariadna Ferrer Cambil

En els propers mesos, el Mercat diari de Palafrugell es convertirà en el més sostenible. La primera acció que farà en aquesta línia serà la d’oferir als clients una bossa isotèrmica amb la imatge gràfica del Mercat. Aquesta setmana hem visitat el mercat per comentar amb els operadors quina és la seva opinió al respecte i per saber si ja estan duent a terme accions en aquesta línia. Així, avui us deixem la conversa que vam mantenir amb Jordi Rubau del Mercat de la carn de Palafrugell.

L’Ariadna Ferrer visitava primer el Mercat del peix per parlar amb Margarita Vila de Peixos Conxita, però també va visitar el mercat de la carn. Allà va conversar amb Jordi Rubau de Els tres pollets. En Jordi destacava que molts dels operadors de la carn, des de fa temps, ofereixen bosses compostables entre els seus clients. Per tant, tots els operadors veuen amb bons ulls la iniciativa que engegarà en els propers mesos l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

D’altra banda, Rubau, també avança que de cara a la Setmana Internacional dels Mercats volen potenciar l’ús del taper. No obstant això, explica que estan pendents de saber si aquest tipus de recipients compleixen les normatives de salubritat.

Podeu recuperar l’entrevista amb Jordi Rubau del Mercat de la carn de Palafrugell al següent arxiu.