Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La campanya de la grip, també als barris de Palafrugell

Escrit per el 10 d'Octubre de 2024

Aquest dilluns comença la campanya de vacunació de la tardor, que aquest any, com en les temporades anteriors, es farà conjuntament amb les vacunes contra la grip i la COVID-19. A Palafrugell es farà al CAP però també sortirà de les instal·lacions sanitàries.

Així, trobarem els professionals a Plaça Nova els divendres 18 i 25, de 9.30 a 12.30. I també als barris, sempre en horari de 9 a 11 del matí:

  • 14/10 Local Social de la Punxa
  • 15/10 Local Social de la Sauleda
  • 16/10 Local Social del Mas Mascort
  • 17/10 Escoles de Llofriu
  • 18/10 Centre Municipal d’Educació

Joan Bonet, director de l’Àrea Bàsica de Salut, ens ho explicava al programa “Així És La Vida” de Ràdio Palafrugell.

Aquesta campanya s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip o la COVID-19, especialment les persones grans i les dones embarassades. La vacunació també es recomana a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d’alt risc, sobretot als professionals de la salut.

El període ideal per a vacunar-se contra la grip i la COVID-19 són els mesos de tardor (tot i que la vacunació també es pot realitzar durant tota la temporada fins al mes de març). Cal destacar la importància de la prevenció d’aquestes infeccions respiratòries, ja que durant la tardor i l’hivern els virus responsables circulen més i en algunes persones poden arribar a produir complicacions greus. Vacunar-se, doncs, és vital per reduir la transmissió d’aquestes malalties i per prevenir-ne complicacions.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).



Segueix llegint