Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Cercle de Dones de Palafrugell comença aquest dimarts a Can Genís

Escrit per el 7 d'Octubre de 2024

El Cercle de Dones “El benestar al centre” comença aquest dimarts a Can Genís, a la sala de dansa, a partir de les 6 de la tarda. Aquesta activitat, dirigida per la tècnica d’igualtat de l’Espai Dona de Palafrugell, Mar Batallé, està pensada per oferir un espai de cura, connexió i autoconeixement per a les dones del municipi. Les trobades, programades inicialment per als mesos d’octubre, novembre i desembre, podrien ampliar-se al llarg de l’any segons l’acollida de les participants.

Al Cercle de Dones “El benestar al centre”, les participants trobaran un espai segur i sense jerarquies on podran compartir experiències, connectar amb elles mateixes i cuidar-se. Les activitats inclouen exercicis de respiració, meditació, debats sobre temes d’interès com el benestar físic i emocional, i la influència de les estacions de l’any, començant amb la tardor. En parla al matinal de Ràdio Palafrugell Mar Batallé.

Les dones interessades poden inscriure’s prèviament a través de la pàgina web de Palafrugell Cultura o altres canals de l’Espai Dona, per garantir una bona organització i la gestió del canguratge.

El projecte es prolongarà fins al maig del 2025, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Salut de les Dones.

A més del cercle, es preveuen altres accions com xerrades sobre alimentació i emocions, caminades guiades i tallers d’autodefensa, entre d’altres. Totes les activitats estan pensades per promoure el benestar i la salut femenina, i compten amb la possibilitat de servei de canguratge per facilitar la participació.

Les dones interessades poden inscriure’s prèviament a través de la pàgina web de Palafrugell Cultura o altres canals de l’Espai Dona, per garantir una bona organització i la gestió del canguratge. El projecte es prolongarà fins al maig del 2024, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Salut de les Dones.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).